Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка Александър Ненков, фейсбукНе, не съм съгласен

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка Александър Ненков, фейсбукНе, не съм съгласен
Коментари Харесай

Ненков, ГЕРБ: Не съм съгласен с Трифонов! Демокрацията изисква компромиси

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотография Александър Ненков, фейсбук

Не, не съм склонен със Слави Трифонов, че нямало по какъв начин да се сформира държавно управление. Демокрацията изисква взаимни отстъпки. Това разяснява във фейсбук депутатът Александър Ненков от ГЕРБ откакто Слави Трифонов изясни какво го е предизвикало да вземе решение за неотложно връщане на мандата за сформиране на държавно управление.

Ето какво написа Ненков:

Не, не и не! Не съм склонен, че е нямало по какъв начин да бъде основано устойчиво държавно управление, по думите на господин Трифонов. Въпреки че, би било извънредно мъчно, хипотетично първата и втората партия имаха задоволително болшинство и в случай че не беше премината преди този момент границата и можеше да си приказваме, несъмнено е имало по какъв начин да се търси решение в името на това, страната да не е на автопилот, изключително в обстановката, в която се намираме. Да не би, да ни е било елементарно да търсим десетки взаимни отстъпки със #СинятаКоалиция, #РеформаторскиБлок или #ОбединенитеПатриоти (нито пък ние сме лесни), само че сме справяли, не сме мрънкали и не сме желали от “суверена ”, цялата власт! Това е демокрацията и тя изисква взаимни отстъпки! Другото е просто опрощение!

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР